tisdag 29 december 2009

Julkort nr 12

Hej!

Idag är det riktig vinter ute!! Kallt och solen är framme, varit på en skön promenad med sonen som nu sover gott i vagnen.


Här kommer nästa julkort. Tanken med detta kort var något annat när jag började... men så här blev det. Motiven kommer från årets magnolia vinter kollektion. Målade med ProMakers, Tagsen är en av InKidos färdiga som jag "goosebumpat", stämpeln är från Pysselmyran. Pappren inhandlade på Magnolias butik.Insidan... var tvungen att visa paket berget, för det har vi verkligen haft här denna julen... mest nöjd är nog sambon som köpte PS3 till barnen men det är väl han som använder det mest...I em blir det handling... lyckats att få med sambon på detta!! Det är ju han som ska ha skjortan så det är väl bäst att han är med och provar. Igår färdigställde jag ett kort till en ny liten kille... som kom före jul, detta visar jag imorgon!

Ha det gott!
Kram Emma

måndag 28 december 2009

Julkort nr 11

Hej!
Ännu ett julkort... tänkte innan jul att det var ju inte så roligt att lägga ut alla julkorten för det blir ju ingen överraskning för de som får dem då det är nära och kära som tittar in här... så nu plockar jag ut några och lägger upp...

Detta kort blev jag kär i när jag blev klar... fotot gör inte kortet helt rättvisa.... Figuren är från Magnolias vinter kollektion. Texten kommer från deras vinter stämpelpaket. Motiviet är målat med promakers. HAr bla använt spellbinders- Label one, Martha S stans, QK - löv och en del finna blommor är inhandlade på Magnolias butik i borås. Pappret är ett Inkido papper.


Insidan... hjärtat kommer från magnolias stämpelklubb.


Baksidan...


Ha en bra kväll! Nu ska jag gå och laga mat ... i kväll blir det nog lite pyssel... har inte pysslat på flera dagar...

Kram Emma

lördag 26 december 2009

Julkort nr 10

Hej igen!!
Här kommer nästa julkort. Detta kort går i vinrött och turkost. Tjejen är från året Magnolia vinter. Fönstret är också från Magnolia men jag vet inte när den kom. Motiven är målade i ProMakers. Kortet är ett utviktskort. Har bla använt Martha Stewart stans.Kortet utvecklat... På det vinröda pappret har jag använt en Goosebump från Cuttlebug den är bara så härlig... delar av motivet syns bättre på nästa kort.


Baksidan av kortet.


Ha en fortsatt bra dag! Nu blir det julmat....igen!

Ha det!
Kram Emma

Julkort nr 9

Hej och god jul.... det får man ju säga en dag till... får passa på nu och lägga ut mina julkort innan julen är över. Idag blir det en lugn hemma dag..förövrigt har julen spenderats tillsammans med familjen. Och det är ju SNÖ ute... och det är ju så härligt!!! Vi får gå ut en stund i em...V är fortfarande lite hostig och snorig så det får inte bli så så lång stund.

På detta kort har jag använt en Tilda från årets kollektion, målad med ProMakers. Snöstjärnan är en spellbinders dies. Blommorna från Magnolia. Alla papper charkade. Första gången som jag använde tårtpapper, har känt att det inte riktigt var min grej men tyckte väl inte att det blev så illa..... Valde brunt och rosa och tyckte att det blev ett fint julkort...


Insidan...


Baksidan...


Kan bli mer inlägg idag när jag har en hemmadag samt att det är ju sista jul dagen för i år...

På återseende!
Kram Emma

måndag 21 december 2009

Julkort nr 8

Hej Hej!
Nu har det äntligen blivit tid för detta.. julkortstillverkningen har pågått in i det sista... det har varit mycket kul.. vi är några arbetskamrater som har suttit i hop några gånger och tillverkat kort.. alltid lika kul!!!

Här kommer julkortet nr 8, detta är också ett slide kort, som jag tidigare visat. Detta kort är gjort i turkost och rött. Tjejen som ligger är från magnolia, målad med promakers. Använt lite QK stansar bla metro alfabet. Samt spelbinders.Så här blir det när man drar i kortet...Nu är det snart jul och jag har bara två dagars jobb kvar innan lång ledighet... ska bli skönt och snart kommer ju tomten med julklappar, DET är roligt!!!

Vi ses snart igen!
Kram
Emma

måndag 7 december 2009

Snart kommer det mer kort... har pysslat så mycket att jag inte hunnit att lägga ut ngt kort än...

Vi ses snart
Emma

tisdag 1 december 2009

Julkort nr 7

Hej!
Här kommer nästa julkort. Detta gjorde jag i torsdags när jag var och pysslade hos en arbetskamrat. Det är ett "slide-kort", sitter en plastremsa i mitten, när man drar i det översta kortet så åker det nedersta ut oxå. Mycket kul att göra!! Papper från inkido bla, de har många fina papper!!! Textstämpeln är från Stämpelboden tror jag, köpte den på mässa i Partille i höstas. Motivstämpel från Magnolia (som vanligt...) och målat i ProMakers. Har använt punch och spellbinders "label one".
Framsidan...


Kortet på väg ut i sin helhet... (inget bra kort...men det är inte så lätt att få bra ljus nu förtiden... fönstren är bäst...)


Översta koret...


Ikväll blir det pyssel, några arbetskamrater kommer hem till mig... det ska bli kul...julkorten måste bli klara!!!

Ha det gott!
kramar Emma