torsdag 26 november 2009

Tändsticksaskar nr 2

Hej! Ett sent inlägg i dag... har varit och pysslat...så snart kommer det mera julkort!!! Väntar ivrigt på stämpelpaket från Magnolia så nu får jag lugna mig lite med julkorten.


Dessa sakar ska ju frökarna på dagis få, ska göra en till sen är de klara...
Papper från NiPe och ljuset från Magnolia. Stjärnan är utstansad i Spellbinders med rinestons på samt glittermist...syns inte så bra på fotot.
Framsidan...


Baksidan...


Hej då...nu blir det inga inlägg under helgen... jobbar hela helgen..

HA DET!
EMMA

onsdag 25 november 2009

Julkort nr 6

Hej!
Här kommer ett kort inläggg...... julkort nummer 6!
Jag har använt mig av papper bla. från Inkido. Motiv - stämpeln är en sittande Tilda och paketet från Magnolia - förra årets julkolletion.
Innekortet...


Imorgon blir det pyssel, ska bli kul...

Ha det!
Emma

tisdag 24 november 2009

Tändsticksaskar

Hej!
Här kommer årets första tändsticksaskar...det brukar bli några till jul...Dessa har jag tänkt att fröknarna på dagis ska få....tillsammans med ljus och lite hemmagjort godis som Valle naturligtvis ska vara med och göra...

Ljusstämpeln är från Magnolia. Jag har bla använt spelbainders stansar, både scallop round och snöflinga. Biljetten har jag skrivit ut från datorn.

Framsidan..


Baksidan...


Det kan nog komma något mer inlägg idag...håller på med adventspynt...men hoppas på lite pysselframåt kvällen!

Ha det gott tills vi ses nästa gång!

Kram
Emma

måndag 23 november 2009

Julkort nr 5

Hej hallå! Det var ett tag sen jag la in något... skrev ju att jag skulle visa alstren jag gjorde förra söndagen när vi pysslade hela dagen... men var denna vecka tog vägen det vet inte jag...jobbat hela helgen, bara varit hemma och sovit i några timmar. Men jag har haft en kul helg på jobbet! Ev. jobb i kväll och imorgon ledig så då är målet att påbörja adventsstädningen...jobbar nämligen hela nästa helg oxå...och så SKA jag hinna med lite pyssel.

Nu till ett av korten som jag gjorde förra söndagen. Detta kort är ganska enkelt... Detta kort är ett långsmalt kort. Pappren har jag köpt på mässa och på NiPe. Stämplarna vet jag inte var de kommer i från... Motiven har jag färglagt med ProMakers. Bandet har jag köpt på Stoff och Stil, ett tygföretag. Framsidan...


Insidan...hela familjen med!!!

Baksidan...Handgjort - stämpeln har jag köpt på en mässa.


Gjorde mer saker på denna dag men tänkte spara lite på dessa och visa under veckan. På torsdag blir det lite pyssel igen, hos en arbetskamrat. Det ska bli skojigt!
Vi ses snart igen!! Hoppas jag...
Kramizar
Emma

söndag 15 november 2009

Pysseldag

Hej!

Idag blir det ett kort inlägg...idag har vi PYSSLAT för fullt... snart kommer det som jag gjort att visas...

Ha en bra kväll!!

Kramizar
Emma

lördag 14 november 2009

Julkort nr 4

Hej!
Här kommer julkort nr 4... imorgon blir det till att alstra nya...pyssel hela dagen lång!

På detta kort har jag använt papper som jag köpte i magnolias butik förra året. Motivstämpeln är från förra årets, Christmas collection. Färglagd med ProMakers, paketen är upphöjda. Blommorna är köpta på Mässa och på NiPe. Småblommorna har halvpärlor i mitten. Textstämpeln är från Pysselmyran, stämplad med brun stämpelfärg.


Insidan... följde mönstret med papper...


Baksidan...Handgjortstämpeln är köpt på mässa.


Märkte att svenskan blev så där, men en dag på GeKås i Ullared gör sitt!

Ha det gott!

På återseeende
Kramizar
Emma

fredag 13 november 2009

Rosa kort

Hej!
Nu var jobbveckan slut för denna gång... I em blir det bad med barnen och sedan pizza. I morgon bär det av till Ullared men på söndag då ska jag pyssla!!

Så här kommer ett kort från mig som jag gjorde för ca 2 månader sen som jag skickade till en gammal vän... Blev ett mycket uppsakttat kort och sådant värmer ju alltid!!!Vikningen på detta kort hittade jag på... finns säker någon som gjort detta tidigare. Kortet är som ett kuvert och ett kort stoppas i. Detta kort har ett organsaband runt sig. På detta kort har jag som oftast jag gör har jag använt Magnolia stämplar, blomman och flickan är sedan i våras. De är målade med ProMakers. Blommorna som hon har i knät har fått 3-D lack på sig. Rosetten i håret har prickarna fått halvpärlor på sig. Samt i blommorna. Pappren är bla från InKido och är charkade. Även använt Spellbinders. Tagsen har jag skrivit ut från datan.


Närbild på flickan...


Det var allt för denna stund...kanske ses fler gånger i dag!HA DET GOTT
KRAMIZAR
EMMA


onsdag 11 november 2009

Julkort nr 3

Hej!
Här kommer ett julkort till....På detta julkort har jag använt en magnolia stämpel och färglagda med ProMakers. Pappren har jag bla köpt på NiPe. Datumstämpeln kommer från Pysselmyran. Blommorna är utstansade med en puncie och fastasatta med en brads. Kortet är som en ficka med en tags i. Detta är framsidan på fickan.Här är framsidan och tagsen, textstämpeln har jag köpt på stämpelmässa i Partille i höstas, tror att jag köpte den på Stämpelboden.


Baksidan...Handgjort är utskriven från datorn.Ha det gott !
Emma

söndag 8 november 2009

Julkort nr 2

Här kommer julkort nr 2.

På detta kort har jag använt papper från InKido. Motivstämpel är från Magnolia, vet inte sen när. Den är målad med ProMakers pennor. Textstämpel köpte jag i höstas på en stämpelmässa i Partille, företaget hette Osmil. Jag har oxå använt PearlMaker. Bandet har jag fått från min mamma.


Insidan av kortet... Textstämpel har jag köpt på min allra första mässa i Göteborg, dock vet jag inte på vilket företag. TACK Helena som visade mig denna värld och för att jag fick följa med denna gång och alla andra gångerna!


Baksidan på kortet...enkelt. Handgjort har jag skrivit utfrån datorn.


I dag blir det till att fira pappor och morfar... em och kvällsmys i Grästorp! Nu blir det kanske inte så många inlägg på ett par dagar... jobbar i stort sett från morgon till sen kväll varje dag denna vecka.Ha det gott till nästa gång!

Kramizar

Emma

lördag 7 november 2009

Fars dag kort

Hej igen.....!! Nu blir det sista inlägget för idag! Hihi... Här blir det ett gäng fars dag kort... vi har även utmärkt fars dag till morfars dag... så Valle får ge "moffa" en paket oxå....

Först ut är "mitt" kort till min älskade pappa, han är VERKLIGEN världens bästa pappa.

Det blev ett grönt kort... Jag gjorde ett kort som var enkelsidigt. Så både fram och baksidan blev monterade. Stoppade detta i ett kuvert till som ser ut som en blomma och förslöt kortet med öljetter och snöre (inget kort på detta...)

Stämpeln är från Penny Black, motivet är målat med ProMakers. Pappren har jag bla köpt på Forma hantverk, Designat. Bandet köpte jag i veckan på NiPe i Vedum... ja det ligger en scrappaffär där...! Mina Kortmakar kompisar de har fått höra talas om NiPe..hihi. Blommorna är utstansade i en puncie.
Här är framsidan...


Och baksidan... Fars dag är utstansat i alfabet Metro från QK (ett härtligt tradera fynd...) Blommor och band samma som på framsidan...


Sedan blev det ju Valles tur att ge ett kort och present till "moffa", jag har ju varit lite behjälplig då han är två år...
Det blev ett "bilkort", provade något nytt och det blev väl okej tyckte jag... pappren och bandet är köpta på NiPe. Stämpeln är en hängel stämpel som är målad med ProMakers pennor. "moffa" är utstansat i Moonlight alfabet från QK.


Här är Valles kort till sin far... Pappren är köpta på NiPe och Grod - stämpeln är från Kortmakaren som min kära kollega och vän Helena har. Den är målad i ProMakers. Pappa är utstansat i Metro alfabet från QK . Ett enkel kort till en enkel man...och pappa...DET BLEV MÅNGA GRÖNA KORT I DAG...... men grönt är ju fint!


Nu var det slut på kortmakeri för i dag... nu bär det av till trevlig kväll med goda vänner...
Vi ses!!!

Kramizar
Emma

Julkort nr 1

Här kommer året första julkort. Jag har gjort några men spar lite på de andra...

Tomtestämpeln är från Magnolia - förra årets SANTA collection. Pappren köpte jag förra året i Magnolias butik, men jag vet inte vart de kommer från. Blommorna är utstasade med puncie, i mitten sitter en brad med en smyckesdel. Man kan använda mycket på korten... Banden har jag köpt på NiPe i Vedum. Tagen har jag skrivit ut på datorn. Jag har oxå använt Spelbinders Scalloped Circles Large på kortet.


Insidan av kortet... God Jul stämpeln kommer från Pysselmyran.


Baksidan... Handgjort stämpeln har jag köpt på mässan i Göteborg, tror att jag köpte den på Atelje Lektyg och Hantverk.


Återkommer senare med året skörd av fars dags kort...
Ha det tills dess!!

Emma
fredag 6 november 2009

Födelsedagskort

Idag var det min lott att gå upp med sonen...vaknade inte förrän vid 7 men han har sovit dåligt i natt så vi får se hur dagen blir... passar på att lägga in ett inlägg medans han tittar på Fåret Shaun...

Det blir ett axplock med födelsedagskort!


Detta födelsedagskort fick min svägerska. Blomstämplarna är från Pysselmyran och målade med akvarellpennor. Stjälkarna har jag gjort av cardstock. Grattis är utstansat i Tadpole från CuttleKids. Pappren har jag som vanligt inte koll på... köpa på mässa i Göteborg. Bandet har jag köpt i en sybehörsaffär.Ingen bra bild.... Detta kort fick min älskade moster, som är väldens bästa moster. Flickstämpeln är en Magnolia stämpel, inköpt 2007. Målad med ProMakers. Datumstämpeln kommer från Pysselmyran-en riktig favorit!! Pappren kommer från Designat. På den bruna cardstocken har jag använt Cuttlebugs Goosebump, Polka Dots. Grattis är utstansat i Jaquline från QK. Bandet har jag köpt på en sybehörsaffär här i Vara.


Detta födelsedagskort gjorde jag till en av våra nära vänner när han fyllde 35. Stämpeln är en Magnolia stämpel som är målad i akvarell. Grattis är utsatnsat i Zoe från QK. Pappret kommer från Slöjddetaljer samt från NiPe i Vedum. Blommorna är från You Do tror jag. Ett ganska enkel kort...det var ju till en man och de är ju inte så krusiduliga...


Nu ska jag gå och äta frukost sedan ska det städas färdigt men sen... då blir det kortmakeri på högnivå... Så vi kanske ses fler gånger i dag.
Emma3 års kort

Detta är ett beställt tre års kort. Gjorde det i våras... stämpeln från Magnolia vet inte sen när... Pappren har jag köpt på mässan i Göteborg...men vet inte på vilket ställe. Knapparna är köpta på Slöjddetaljer. Biljetten på framsidan har jag skrivit ut på datorn. Såg att jag oxå använt PearlMakers inuti kortet. Ballongerna är utstansade med en QK die. Alfabetet är utsatansade i Tadpole, CuttleKids och från Moonlight från QK.

Så här ser framsidan ut...


En närbild...


Inuti...Moa heter tjejen som fick kortet... hon är barnbarn till nära vänner till mina föräldrar...


Kan kanske komma mer kort under kvällen....nu när man börjar få lite häng på hur man gör med en blogg...

Ha det gott! Nu vankas det Idol!!
Emma

Konfirmationskort

Lägger upp lite kort jag gjort tidigare. Snart börjar jag lägga upp julkorten för i år... har hunnit att göra några...

Detta är ett konfirmationskort som var till min kusin. Stämplarna är från Magnolia... som jag oftast använder... Boken / bibeln som han sitter på är från i våras. Pojken är jag inte helt säker på. Pappren har jag inte alls koll på vart de kommer i från... får bli bättre på detta... Motiven är målade med ProMakers.
Emma

torsdag 5 november 2009

Dopkort

Detta beställda dopkort gjorde jag i våras. Det är till Molly som är barnbarn till nära vänner till mina föräldrar... Stämpeln är en "gammal" magnolia stämpel även textstämpel är därfifrån.


Emma

onsdag 4 november 2009

NY BLOGG

Har startat en blogg för mitt största intresse; kortmakeri och scrappbooking. Välkommna att titta in!!
Emma